Škola

Okruženje

Potpuno nova škola Arcadia se nalazi u blizini aerodroma Tivat na 5.000 kvadratnih metara prelijepog i izolovanog zemljišta. Škola se nalazi u zelenom pojasu sa okolnim neurbanizovanim zemljištem i do nje se dolazi privatnim putem.

Škola je mještena na samo nekoliko minuta od Jadranskog mora i drevnih gradova pod zaštitom UNESCO-a. U njoj se njeguje učenje kroz kreativnost i inspiraciju.

International School Montenegro

Dizajn

Naučna istraživanja su pokazala da postoji jasna veza između fizičkih karakteristika školske zgrade, i njenih učionica, sa rezultatima učenja.

Dizajn škole je zasnovan na principima zdrave životne sredine, kako unutar tako i van nje, čime se direktno utiče na učenje i razvoj djece. Kako bi se ovo postiglo, škola je dizajnirana uz fokus na kreiranje prostora za učenje na otvorenom i na unošenje prirodnih elemenata u učionice.

Pročitajte više o najnovijim naučnim principima i kako dizajn škole utiče na vještine učenja.

spaces

British International School: Why Montenegro?

Is there a better place for a school than Montenegro? On the door step of Europe, a place that nature has blessed and that overwhelms us with her beauty. Montenegro welcomes and offers us a unique, magical environment for children to develop and learn at their own pace.


© Copyright 2017 by Arcadia
Academy.

Address

Ljesevici bb
85330 Kotor
X