Aktivnosti

Naš cilj je da ohrabrimo učenike da postanu kompletne ličnosti kroz program vannastavnih aktivnosti koji odražava naše uvjerenje da pojedinci uspjevaju u okruženju gdje se promovišu njihove sposobnosti i talenti.

Učenici škole Arcadia su u mogućnosti da učestvuju u brojnim vannastavnim aktivnostima, uključujući sport, umjetnost, muziku i klubove, a tu su i učenje o organskoj poljoprivredi, brizi o životinjama i prekrasnoj prirodi koja okružuje školu.

Sport

Novi sportski teren škole Arcadia će proslaviti veliko otvaranje 15. maja 2017. Sportski teren sadrži atletsku stazu, fudbalski teren i teren za tenis. Učenici će imati časove fizičke kulture na otvorenom, naravno kada to vremenske prilike dozvole, i uz nadzor mogu koristiti ove objekte za sportske aktivnosti nakon škole. Dodatne planirane sportske aktivnosti uključuju stazu i teren, odbojku i ragbi.

yacht

Vanjske aktivnosti

Lokacija na kojoj se nalazi škola nudi sjajnu priliku da istražite prirodu oko prostranog zelenog područja oko nje, organizujete ekskurzije do obližnjih planina ili da skoknete do Jadranskog mora koje je udaljeno samo 5 minuta.

Važan dio našeg pristupa jeste da se proširi nastavni plan i program aktivnosti na otvorenom što je više moguće, s posebno osmišljenim nastavnim oblastima na otvorenom, malim amfiteatrom, organskim baštovanstvom i malom životinjskom farmom koja uči učenike odgovornostima koje nosi njega o domaćim životinjama.

gardening1

Umjetnosti

Odsjek muzike i pozorišta otvoren je za sve učenike i odličan je način da se nauči rad unutar ansambla i upoznaju svi aspekti stavljanja u produkciju. Arcadia svake godine održava Božićnu proslavu i pred kraj školske godine takođe organizuje projekte za festivale i posebne događaje.

Časovi muzičkog vaspitanja koji se održavaju nakon škole su dostupni za grupe učenika koji žele da dublje odnjeguju svoj talenat.

theater

Klubovi i specijalni časovi

Mi ohrabrujemo roditelje i nastavnike da rade sa nama na uspostavljanju i vođenju klubova i grupnih aktivnosti. Trenutno, Arcadia ima veliki broj vanškolskih aktivnosti, uključujući časove stranih jezika, jogu, šah, moderne plesove, kulinarstvo i govorništvo.

Ljetnje aktivnosti uključuju jedrenje, vožnju kajaka, planinarenje i postavljanje šatora pod otvorenim noćnim nebom uz logorsku vatru.

yoga1

© Copyright 2017 by Arcadia
Academy.

Address

Ljesevici bb
85330 Kotor
X